Sponsored Links

recente reacties

Kokkieblanda
gemakshalve: cocktailprikkers, normaal gemaakt van bambu
Niels
Wat wordt er in dit recept precies bedoel met Biting? En hoe ziet het eruit. Alvast dank
Paul
Volgens Hilbert in Indisch kook en leesboek (1992)wordt rawon gegeten met rijst of lontong waarover ...
Don Berendsen
Waar is "wiite krijt" te koop, toko? Of gewoon va schoolbord krijt? Salam Don. gewoon bij de toko,...
Hans
Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 
Tahu Bumbu Rujak  
tahoe in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 rode lombok
2 rode rawits
1 kemiri
1/2 theel palmsuiker
1 theel asem
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu/tofu in blokjes. Ontpit de lombok en snijd deze met de rawits fijn. Wrijf of maal de kemiri fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu halfgaar en schep deze uit de wok/wadjan. Giet de olie af maar laat 2 eetl achter. Fruit de lombok en de rawits samen met de kemiri voor 1 minuut en voeg de palsuiker en de asem toe. Dan de tahu toevoegen en dit omscheppen. Vervolgens de santen toevoegen en dit zachtjes vrijwel droog laten sudderen


Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 129 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
28073515