1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met veel plezier deze spekkoek gemaakt.Heerlijk die geur en het pl...
Jos
Lekker hoor!

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Pecil Tahu
tahu met groenten en saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
200 gr tauge
1/2 komkommer
olie
water

bahan-bahan saus
ingrediënten:
1 theel trassi
2 rode lomboks
1 theel palmsuiker
zout naar smaak
2 eetl kecap manis
2 eetl azijn
2 eetl knoflook
1/2 theel jinten

Taburan:
garnering
2 takjes selderij

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan het water en blancheer de tauge kort en laat deze daarna snel afkoelen in koud water en uit laten lekken. Snijd de komkommer in plakjes.
Wrijf of maal de ingriënten voor de suas fijn tot een pasta en meng hierdoor de kecap en de azijn. Hak de selderij fijn. Meng de tahu met de tauge en komkommer en giet de saus erover. Strooi de selderij erover en serveer.


Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 258 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32589820