Sponsored Links

recente reacties

Jeroen wouters
hartstikke lekkere soep, echt van genoten. leuk en makkelijk om te maken
Hr. R. Geenen
Ik heb ondertussen wel een stuk of 100 recepten rendang gelezen en du uwe komt het dichts bij de ech...
winnie
100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in ee...
Han
Deze smaak heb ik sinds 1976 niet meer geproefd. Heerlijk!
Jan-Roelof
Goochiedaddy, wij maken de Ikan Pepesan altijd alleen maar in de oven en dat gaat prima, zolang je d...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 
Pecil Tahu
tahu met groenten en saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
200 gr tauge
1/2 komkommer
olie
water

bahan-bahan saus
ingrediënten:
1 theel trassi
2 rode lomboks
1 theel palmsuiker
zout naar smaak
2 eetl kecap manis
2 eetl azijn
2 eetl knoflook
1/2 theel jinten

Taburan:
garnering
2 takjes selderij

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan het water en blancheer de tauge kort en laat deze daarna snel afkoelen in koud water en uit laten lekken. Snijd de komkommer in plakjes.
Wrijf of maal de ingriënten voor de suas fijn tot een pasta en meng hierdoor de kecap en de azijn. Hak de selderij fijn. Meng de tahu met de tauge en komkommer en giet de saus erover. Strooi de selderij erover en serveer.


Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 90 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27237979