1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Sambal Goreng Santan Tahu
tahu gekookt in pittige kokosmelk saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
2 eetl sambal ulek (zie recept)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
500 ml santen
500 ml runderbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de sambal toe en bak deze voor 1 minuut mee. Dan de tahu toevoegen en deze kort bakken/Vervolgens de santen en de bouillon toevoegen en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus gebonden is en de tahu gaar is. Meng het zout en de peper erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 98 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32815325