Sponsored Links

recente reacties

leon
Hoi. Trouwens een leuke site hebben jullie. Ga er zeker vaker iets uit maken. Een vraag over het rec...
AmilianO
Probeer dit gerecht eens te maken van ossestaart vlees. Mijn inziens veeeel smakelijker. Wel veel la...
hills
Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 ...
Barbara Metz
Het kan in de vriezer! Als je 24 u vantevoren buiten de koeling laat ontdooien,dan wikkel je het in ...
Rebacaatje
Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Sambal Goreng Santan Tahu
tahu gekookt in pittige kokosmelk saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
2 eetl sambal ulek (zie recept)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
500 ml santen
500 ml runderbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de sambal toe en bak deze voor 1 minuut mee. Dan de tahu toevoegen en deze kort bakken/Vervolgens de santen en de bouillon toevoegen en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus gebonden is en de tahu gaar is. Meng het zout en de peper erdoor en serveer.




Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 124 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
31565392